Firma onesano stawia na innowacyjne rozwiązania i wykorzystuje najnowsze technologie w procesie produkcji swoich suplementów diety.
Dzięki temu może oferować produkty o najwyższej jakości i skuteczności, które wyróżniają się na tle konkurencji.
Rozmawiamy z dr inż. Aleksandrą Smolczyk, kierowniczką ds. badań i rozwoju w onesano, która zdradza sekrety produktów firmy i ich dobroczynnego wpływu na organizm.
Jakie innowacyjne technologie i badania naukowe stanowią podstawę rozwoju produktów onesano?
Innowacyjne rozwiązania oraz wykorzystanie najnowszych technologii to zdecydowanie nasza silna strona. Możemy śmiało stwierdzić, że nasze zaplecze technologiczne jest unikalne na światową skalę. Jeden z naszych sztandarowych produktów opiera się na procesie estryfikacji. Bazą dla wszystkich formuł EstroVita jest wyjątkowa kompozycja estrów etylowych kwasów tłuszczowych Omega-3, 6, 9 – pozyskana z unikalnej mieszaniny minimum czterech olejów roślinnych (m.in. lnianego, z czarnej porzeczki, ogórecznika oraz z wiesiołka). Całość jest zbilansowana tak, aby dostarczyć kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 w doskonałej proporcji Ω3/Ω6. Przyswajanie estrów etylowych kwasów tłuszczowych, w zależności od zapotrzebowania organizmu, odbywa się aż przez 24 godziny. Dzięki temu organizm posiada dłuższą ochronę. Natomiast proces technologiczny wytwarzania estrów etylowych gwarantuje usunięcie wszystkich zanieczyszczeń.
Przeczytaj cały wywiad: